Tibetansk Messingklokke – 3 størrelser til rådighed

Fra 390,00kr.

  • En buddhistisk messingklokke: Den tibetanske klokke er lavet af messing, der er guldfarvet. Den tibetanske klokke har et design i vintage-stil.
  • 3 forskellige størrelser: Du kan vælge størrelsen på din tibetanske klokke mellem følgende tre størrelser: Du kan vælge mellem følgende tre størrelser: Du kan vælge mellem de tre størrelser: 15 centimeter høj og 7 centimeter i diameter, 16,5 centimeter høj og 8 centimeter i diameter og 19,5 centimeter høj og 9,5 centimeter i diameter. Jo længere diameteren er, jo mere resonant og kraftigere er lyden.
  • Multi-purpose: Den tibetanske messingklokke kan bruges på mange områder. Takket være dens design og farve vil den tibetanske klokke nemlig pynte i ethvert rum. Den bruges i restauranter, hoteller, butikker, massagesaloner, klasseværelser, hjem og steder for tilbedelse. Den tibetanske klokke er både et kald til bøn og et dekorativt objekt. Den bruges også til at kalde på folk.
  • Traditionelt fremstillet: Den tibetanske klokke er fremstillet på den traditionelle nepalesiske måde. Den tibetanske klokke er fremstillet af messing fra Nepal.
  • Praktisk greb: Den tibetanske klokke er praktisk at holde på grund af sin lille størrelse og det passende håndtag.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,