10 Toner Handpan – Steel Blue – D mol – Tilbehør Inkluderet

8.999,00kr.

  • Et originalt musikinstrument: Den 10 tone Steel Blue Handpan model har en unik stil og et ultra-originalt design, som vil inspirere din nysgerrighed! Den er en rigtig UFO blandt typiske instrumenter og vil overbevise både digtere, kunstnere og begyndere.
  • Tilbehør inkluderet: En rejsetaske, to køller, et stativ og en klud til at vedligeholde dit instrument er også inkluderet i din bestilling af en hang drum. Du vil kunne begynde at spille med det samme!
  • Bærbar størrelse: Dette slagtøjsinstrument kan nemt transporteres med dig overalt takket være rejsetasken, instrumentets størrelse og det faktum, at det er let! Uanset om du er på ferie eller på en miniferie hjemme eller i udlandet, vil du kunne blive ved med at drage fordel af dens bløde melodi, uanset hvor du er.
  • Meget værdi for pengene: Den 10 tone Steel Blue Handpan model med tilbehør inkluderet er en af de bedst sælgende stykker i vores kollektion. Med sin overkommelige pris og høje kvalitet har den alle de kvaliteter, du leder efter.
  • Et instrument til både begyndere og professionelle: Handpan er ideel til brug i musikklasser, for børn, professionelle eller begyndere, og den opfylder alle dine behov. Den kan endda spilles uden nogen forudgående musikalske kundskaber. Du vil blive overrasket over den lethed, hvormed du vil være i stand til at tage dette instrument til dig. Så gå i gang og begynd at skabe uden grænser!