10 Toner Handpan – Purple Space – D mol – Tilbehør Medfølger

8.999,00kr.

  • Ideel til at ledsage forskellige musikgenrer: Vores 10-note Purple Space handpan’s melodi passer til alle slags musikgenrer (klassisk musik, techno, electro osv.). Du vil nyde at opdage nye oplevelser såvel som nye musikalske områder.
  • En følelse af afslapning: Giv dig selv tid til at slappe af og lad dig betage af de fascinerende lyde fra dette unikke slagtøjsinstrument! Dens frekvens inspirerer til en følelse af dyb indre afslapning. I den henseende vil det være din nye bedste ven i meditation, yoga og hypnose sessioner …
  • Præcist afstemte toner: Handpans overflade er omhyggeligt udformet, håndhamret og stemt af håndværkere. Det er en langvarig opgave, der kræver tålmodighed, kombineret med værdifuld knowhow for at skabe et betagende resultat.
  • Der kræves ingen musikalsk baggrund eller kendskab til musikteori: Intuitiv og nem at forstå, og handpan er velegnet til både professionelle og begyndere. Du kan hurtigt tage dette instrument i brug og skabe dine egne melodier.
  • Design af høj kvalitet: Vores handpan i rustfrit stål har en holdbar og slidstærk krop. Den har også en lydkvalitet, der ikke ligner nogen anden. Den 10 node Purple Space Handpan har alt, hvad du leder efter!