9 Toner Handpan – Kobber – i D Mol – Tilbehør Inkluderet

7.499,00kr.

  • Opfyld alle dine kreative ønsker: Ideel til musikere på udkig efter nye musikalske oplevelser, tilbyder vores 9-toner kobberfarvede handpan uforglemmelige fornemmelser! Den vil tilpasse sig dine ønsker, rytme og musiksmag.
  • En strøm af beroligende vibrationer: Du vil blive overrasket over de afslappende fornemmelser, som denne rumtrommes lyde giver dig. Der skabes harmoni mellem rytmen, dine hænder og den melodi, du skaber. For at fuldende dette øjeblik af intens ro tilbyder dette håndholdte instrument det ideelle forhold mellem de forskellige frekvenser.
  • Produktion af høj kvalitet: Lavet af to halvskaller af rustfrit stål, der er forseglet sammen, er håndpanden et genialt design. Indersiden er hul for at skabe en kraftig resonansvirkning. Hver zone er designet til at skabe en bestemt tone, du skal blot bruge dine hænder og fingre til at afsløre dem. Den centrale tone er omgivet af 8 toner.
  • En utrolig resonans: Afhængigt af hvordan du rammer dette instrument, vil der være en lang resonans i et vist omfang. Harmonierne og tonerne samler sig og skaber unikke og overraskende resultater. Med den kobberfarvede handpan med 9 toner venter der dig lyde af høj kvalitet og en præcis stemning.
  • Et brugervenligt og intuitivt instrument: Uanset om du er en erfaren musiker eller en nybegynder, vil du kunne spille på handpan. Der kræves ingen forudgående musikteoretisk viden!