9 Toner Handpan – Dark Black – D Moll – Tilbehør medfølger

7.499,00kr.

  • Et melodisk slagtøjsinstrument, der spilles med hænderne: Den 9-noede Handpan i Dark Black er et instrument lavet af metal. For at frembringe lyde skal du blot banke på overfladen med hænderne, fingrene eller endda med køller. Du kan tage håndpanet med overalt takket være dets størrelse og rejsetaske. Ideel til koncerter, festivaler eller aftener med venner. Du vil ikke kunne gå uden den!
  • Fremstillet af håndværkere med en sjælden knowhow: Instrumentets fremstillingsproces kræver stor erfaring og usædvanlig knowhow. Kunsthåndværkere og stemmerne kombinerer deres talent og passion for at designe handpanen. Hele teamets mål er at give dig et stykke af høj kvalitet og et instrument, der holder længe.
  • Et musikinstrument, der er tilgængeligt for alle: Kunstnere, musikere, digtere og nysgerrige mennesker kan udvikle en passion for handpan-trommen. Du vil nyde at spille på dette instrument og opdage alle de muligheder, det har at tilbyde. Det er intuitivt, og du vil derfor kunne udforske en helt ny verden af musik, som hverken kræver kendskab til noder eller nogen form for musikalsk fundament.
  • Klare og rene noter: Handpan behøver ikke at være jaloux på andre klassiske slagtøjsinstrumenter. Dens præcise, bløde og harmoniske toner smelter sammen og skaber en absolut fængslende melodi.
  • Kan spilles solo eller ledsaget af andre instrumenter: Uanset om du spiller alene eller sammen med venner, opfylder denne metaltromme alle dine ønsker og behov. Den kan kombineres med andre instrumenter med stil.