10 Noter Handpan – Kobbergrøn – D mol – Tilbehør medfølger

8.999,00kr.

  • Et instrument i idiofonfamilien: Den 10-noter håndpande i kobbergrøn er et slagtøjsinstrument. Du skal blot slå på metaloverfladen for at frembringe lyd, og effekten skaber en resonans. Uanset om det er med hænderne, fingrene eller med slagtøj, er det op til dig at bestemme, hvordan du vil spille! Der kræves ingen forudgående musikalsk viden for at kunne spille på dette instrument.
  • Genialt design og materialer af høj kvalitet: Handpan består af to halvskaller af rustfrit stål, der er smeltet sammen og er hule på indersiden, og har et helt atypisk design som en flyvende tallerken. Den øverste del (ding) er håndhamret på en håndværksmæssig måde, og hver tone er stemt med præcision.
  • Uendelige muligheder: En ny musikalsk verden er lige ved hånden med handpan! Du vil kunne komponere alle mulige melodier, enten solo eller ledsaget af andre musikinstrumenter. Den eneste grænse er din fantasi!
  • En blød og varm lyd: Ved at komme i kontakt med dine fingre frembringer hængeinstrumentet en blød, beroligende og varm melodi. Ideel til at skabe en unik atmosfære under aftener med venner, koncerter eller festivaler.
  • Handpan leveres med alt tilbehør: Du modtager den 10-noede Handpan i kobbergrønt med to slagtøj, et stativ, en rejsetaske og en rengøringsklud.

AUDIO CLIPS :