13 Toner Handpan – North Star – D moll – Tilbehør inkluderet

13.999,00kr.

  • Et instrument, der er velegnet til alle niveauer: Vores North Star Handpan med 13 toner er let at tage op og bruge og passer både til begyndere og professionelle musikere. Faktisk er det ikke nødvendigt med en forudgående musikbaggrund for at kunne spille den, hvilket gør den mere tilgængelig end de fleste typiske instrumenter. Den vil charmere kunstnere, der søger nye oplevelser!
  • Utrolig god melodi og lydkvalitet: Den centrale tone giver en dæmpet lyd, så de omkringliggende toner kan skabe balance og harmoni. Spacedrummen udsender poetiske, bløde lyde, som vil tage dig med på en unik spirituel rejse.
  • Genialt og smart design: Det rustfri stålhus består af to halvskaller, der er smeltet sammen. Den øverste side er håndhamret af håndværkere med stor knowhow. Resultatet er et modstandsdygtigt, solidt og funktionelt stykke værktøj!
  • Beroligende vibrationer for krop og sind: Som du måske ved, er musik en uendelig kilde til afslapning. Især når det drejer sig om handpan. Den har nemlig et perfekt frekvensforhold, som giver en følelse af indre velvære. Det er også af denne grund, at dette slagtøjsinstrument ofte bruges under meditationssessioner.
  • Svarer på alle dine kreative musikalske behov: Dette slagtøjsmusikinstrument er ideelt til at opdage nye rytmer og til at finde ud af nye lydområder og tilbyder en masse kunstnerisk frihed!