Farvet Krystal Syngeskål – Dyb Sort – 20 cm – valg af tone og frekvens

1.199,00kr.

  • 99,99 % ren naturkvarts : Vores krystalskål er fremstillet udelukkende af naturkvarts, og matricen i vores krystalskål er renset for alle urenheder, før den formes til sin endelige form. Vi er designet i overensstemmelse med internationale standarder og sikrer, at vores farvede krystalskåle har en specifik emissionsfrekvens. Vent ikke længere og gå ind i en fascinerende krystalverden.
  • Fuldt beskyttet emballage : Alle vores krystalskåle er pakket og beskyttet, så der ikke er nogen ubehagelige overraskelser, når du modtager dem. Vi er klar over, at disse instrumenter kan være arbejdsredskaber for nogle terapeuter, og det er vigtigt, at de ankommer i perfekt stand og er klar til at levere alle deres fordele. Stol på os, vi tager os af det hele!
  • Komplet pakke med hammer og O-ring : Denne Obscure Black krystal sangskål leveres med en gummihammer og en O-ring. Med køllen kan du få din skål til at synge uden større problemer, og støtten giver en stabil støtte til dit instrument. Oplev fordelene ved denne krystal sangskål, og tøv ikke med at bruge den under dine meditationer eller sonoterapisessioner.
  • Vælg en personlig model : Ved at vælge denne sublime sorte krystalskål kan du selv vælge frekvens og tone for dit fremtidige instrument. Vælg efter det chakra, du ønsker at påvirke (se vores artikel om chakraer), eller blot efter dine præferencer. Din krystalskål venter nu på dig!

Produktinformation