Hvid Frostet Krystal Syngeskål – OHM Symbol – 20 cm – Valg af tone og frekvens

1.199,00kr.

  • 99,99% ren naturkvarts : Denne matterede hvide krystalskål er lavet af naturkvarts. Alle urenheder fjernes i en proces, der holder kvartskrystallerne næsten 99,99 % rene i deres sammensætning. Skålen formes derefter i en smeltedigel for at give den sin endelige form. Renheden af vores produkter gør det muligt for vores krystal-kongeskåle at udsende rene og særligt krystallinske vibrationer.
  • Fuldt sikker emballage : Vi er særligt omhyggelige med at sende vores krystalskåle for at sikre, at de ankommer til din dør i uberørt stand. Vi har sendt tusindvis af skåle til hele verden, og hver forsendelse håndteres med den største omhu. Du kan bestille din glaserede hvide krystalskål med ro i sindet, vi tager os af det hele!
  • Komplet pakke med Mailloche og O-ring : Ud over din OHM-krystalskål modtager du også en gummihammer, så du kan bruge dit instrument, så snart du har modtaget det. Vi tilbyder også en O-ring, så du kan placere din skål sikkert og stabilt. Tøv ikke længere og begynd at tilpasse din krystal sangskål nu.
  • Vælg en personlig model : Afhængigt af dine forventninger og behov vil en bestemt tone (eller frekvens) passe bedre til dig end andre. Vælg din fremtidige OHM-symbolglasskål i overensstemmelse med de fordele, du søger (se vores artikel om chakraerne). Disse instrumenter er meget nyttige til behandlinger via sonoterapi, meditation, yoga, litoterapi eller reiki og er en rigtig behandlingsmetode.

Produktinformation