Krystal Syngeskåle med håndtag – Clear Crystal – 7 toner at vælge imellem

Fra 3.725,00kr.

  • Et fortryllende instrument fremstillet af naturkvarts : Vores krystalskåle med håndtag er udelukkende fremstillet af naturkvarts. Vi bruger ingen syntetiske materialer i fremstillingen af disse enestående krystalskåle. Renheden i disse krystalinstrumenter vil give dig mulighed for at fordybe dig i en zen-atmosfære, hvor dine følelser vil blive tidoblet, så snart du hører de første vibrationer.
  • Umiddelbare fordele for krop og sind : Vores kroppe er følsomme over for vibrationerne omkring os, og denne krystalskål med håndtag giver dig mulighed for at frembringe krystallinske lyde, der vil forstærke din koncentration. De frekvenser, der frigives, vil være særligt nyttige under meditationssessioner eller lydterapi.
  • Fuldt sikker emballage : Som de fleste krystalinstrumenter er vores sangskåle med håndtag ekstremt skrøbelige. Du kan være sikker på, at vi altid er særligt omhyggelige, når vi pakker og sender vores instrumenter. Vi har sendt mange sangskåle med håndtag til kunder over hele verden og har aldrig haft nogen ubehagelige overraskelser ved modtagelsen.
  • Komplet sæt med bæretaske og køller : Vores klare krystalskål med håndtag leveres med en matchende bæretaske og køller. Tasken giver dig mulighed for at tage dit krystalinstrument med dig uden at være bange for at beskadige det. Med hammeren kan du få din nye skål med håndtag til at synge, så snart du modtager den derhjemme. Tøv ikke længere, og opdag alle fordelene ved vores krystal sangskål med håndtag.

Produktinformation