Krystal Syngeskåle med håndtag – Farvet Crystal – 7 toner at vælge imellem

Fra 4.450,00kr.

  • Lavet af naturkvarts: Denne smukke farvede krystalskål med håndtag er lavet af naturkvarts (99,99 %). Vi bruger ikke syntetiske krystaller, hvilket gør det muligt for vores skål at have en kraftig resonansfrekvens og en særlig krystallinsk tone. Lad dig rive med af tonerne fra denne skål med håndtag og oplev en helt ny måde at lytte til og føle musik på.
  • Udnyt fordelene ved lydvibrationer: Materie reagerer på vibrationer, og vores kroppe er ingen undtagelse. Lydbade bliver mere og mere populære, og denne krystalskål med håndtag giver dig mulighed for at kanalisere dit sind eller dine studerendes/patienters sind. Dette krystalinstrument er særligt velegnet til meditation, yoga, reiki og sonoterapi, og du kan lade dig forføre af dette krystalinstrument.
  • Fuldt beskyttet emballage: Vores farvede sangskål med håndtag er fremstillet af krystal og er særlig skrøbelig. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at den sendes sikkert og uden risiko for brud. Vi har sendt mange krystalskåle til hele verden og har aldrig haft problemer med at modtage dem i dit hjem.
  • Komplet sæt med bæretaske og køller: Ud over dit krystalinstrument får du også en passende bæretaske og to køller, så du kan bruge din skål direkte. Tasken giver dig mulighed for at tage din skål med dig, når du rejser, så du kan bruge din farvede krystalskål med håndtag udenfor. Tøv ikke længere, og opdag alle fordelene ved dette magiske og fortryllende instrument.

Produktinformation