Farvet Krystal Syngeskål – Regnbue – 20 cm – valg af tone og frekvens

1.199,00kr.

  • 99,99% ren naturkvarts : Denne krystal sangskål er lavet af helt naturlig kvarts (ikke syntetisk). Vi er skabt i overensstemmelse med internationale standarder og har gennem årene etableret et tillidsforhold til vores forskellige partnere. Fremstillingen af denne farvede krystalskål kræver præcision og omhyggelighed af vores arbejdere.
  • Sikker emballage : Fordi vi ved, hvor vigtige krystalskåle er for vores kunder, er vi særligt omhyggelige, når vi sender dem. Vi har sendt mange instrumenter over hele verden, og risikoen for brud er altid minimeret. Stol på os, vi tager os af alt!
  • Komplet pakke med gratis hammer og O-ring : Hvis du vælger Regnbue krystalskål, får du også en gummihammer og en passende holder (O-ring). Denne krystal sangskål er klar til brug og giver dig mulighed for at nyde fordelene ved lydterapi, så snart den er ankommet til dit hjem.
  • Vælg en personlig model : Vores Regnbue krystalskål fås i flere versioner. Du kan først vælge den tone, som din fremtidige skål vil udsende, alt efter dine præferencer, men også efter det chakra, du ønsker at påvirke (læs vores artikel om chakraer). Når tonen er valgt, kan du frit vælge emissionsfrekvens (440 eller 432 Hz).

https://syngeskale.dk/ - Produktinformation