Fuldt sæt Frosted Krystal Syngeskåle – Farvegradient – 7 Farvede Skåle – 15-30 cm

Fra 9.000,00kr.

  • 99,99% ren naturkvarts : Disse krystalskåle er lavet af 100% naturkvarts. Alle urenheder fjernes for at opnå en ren krystallinsk matrix, som kan udbrede vibrationsbølgerne på en ideel måde. Når alle urenheder er fjernet, støbes skålene i smeltedigler, og der tilsættes naturlige pigmenter for at give dem deres karakteristiske farvegraduering.
  • Fuldt sikret emballage : Krystal-klingende skåle er særligt skrøbelige instrumenter, og derfor er vi særligt omhyggelige med at pakke vores pakker. Vores krystalskålesæt sendes i flere pakker for at minimere risikoen for brud. Vi har allerede sendt mange krystalskåle rundt om i verden, og du kan stole på, at vi leverer dem til din dør uden nogen fejl!
  • Komplet pakke med Mailloches og O-ringe : Vores farverige krystalskålesæt leveres med to par Mailloches (gummi og ruskind), som giver dig mulighed for at få dine skåle til at synge uden problemer. Du finder også syv O-ringe, der tjener som støtte for hver af dine krystalskåle. Tøv ikke længere, og fald for dette storslåede sæt krystalskåle med deres hypnotiske farvegraduering.
  • Vælg en skræddersyet model : Afhængigt af dine behov kan du vælge dette komplette sæt krystalskåle med den frekvens, du ønsker. Der findes to varianter: 432 Hz og 440 Hz. Vi tilbyder også tasker, så du kan tage dine krystal-kongeskåle med dig, når du rejser. Oplev de forskellige fordele ved lydterapi uden videre!

Produktinformation