Farvet Krystal Syngeskål – Azurblå – 20 cm – valg af tone og frekvens

1.199,00kr.

  • 99,99% ren naturkvarts : Denne azurblå krystal sangskål er et sandt arbejde af præcision og omhyggelighed og er lavet af naturlig kvarts. Hvert af vores instrumenter er designet i henhold til internationale standarder og inspiceres for at sikre den korrekte frekvens og nøjagtigheden af den tone, der udsendes. Træd ind i en magisk verden af krystal med denne farverige krystalskål.
  • Fuldt sikker emballage : Vi har sendt mange instrumenter rundt om i verden og er meget omhyggelige med at pakke dem hver gang. Vi ved, at krystalskåle er vigtige for vores kunder, og derfor garanterer vi, at du vil modtage en farvet krystalskål i perfekt stand. Overlad det til os, vi tager os af det hele!
  • Komplet pakke med Mailloche og O-Ring : Vores Azure Blue Crystal Singing Bowl leveres komplet med en gummihammer og O-Ring, så du kan begynde at synge, så snart du modtager din krystalskål derhjemme. Nyd fordelene ved denne skåls vibrationsfrekvenser under din meditation, Reiki eller sonoterapi sessioner.
  • Vælg et personligt design : Du kan vælge et personligt design til denne farverige krystalskål, som fås i flere forskellige versioner. Du kan vælge mellem en række toner og frekvenser. Vælg efter dine egne præferencer eller find ud af mere om de forskellige chakraer og hvordan vibrationer påvirker dem (se vores artikel om chakraer).

Produktinformation